כיצד להשבית הפעלת משתמשים מהירה ב- Windows 7, 8 או 10

החלפת משתמשים מהירה יכולה להיות שימושית, אך גם עם חסרונות. כך תוכל להשבית אותו בכל גרסאות Windows, אם תרצה בכך.

החלפת משתמשים מהירה מאפשרת למשתמשים להיכנס למחשב בזמן שמשתמשים אחרים עדיין מחוברים לחשבון. הוא אמנם מציע את היתרון הברור בכך שלא מכריח משתמשים אחרים לצאת לפני שתוכל להיכנס עם חשבונך, אך יש לו כמה חסרונות. כל עוד משתמשים אחרים מחוברים, Windows משתמשת במשאבים נוספים עליהם - במיוחד אם הם השאירו אפליקציות עתירות משאבים או שירותי רקע פעילים. אם משתמשים אחרים מחוברים, אתה גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב מבלי שיצאת מהם או להסתכן באובדן קבצים פתוחים שלא שמרו. אם יש לך מספר משתמשים במחשב שלך ואתה מעדיף שלא יהיה זמין החלפת משתמשים מהירה, אתה רק צריך לבצע עריכה מהירה לרישום Windows או לעורך המדיניות הקבוצתית המקומית.

עליך לשים לב כי פריצה זו אינה מבטלת טכנית החלפת משתמשים מהירה. במקום זאת, הוא מסתיר את כל ממשקי המשתמש המתגים המתרחשים בתפריט התחל, מסך הכניסה ומנהל המשימות. לאחר שכל המשתמשים יצאו מחשבונות המשתמש שלהם, הם כבר לא יוכלו לעבור למשתמשים אחרים באמצעות ממשק Windows, אשר לכל המטרות המעשיות זהה להשבתת התכונה.

משתמשים ביתיים: השבת החלפת משתמשים מהירה על ידי עריכת הרישום

אם יש לך מהדורת Windows Home, יהיה עליך לערוך את הרישום של Windows כדי לבצע שינויים אלה. אתה יכול גם לעשות את זה ככה אם יש לך Windows Pro או Enterprise, אבל אתה מרגיש יותר נוח לעבוד ברישום מאשר עורך המדיניות הקבוצתית. (אם יש לך Pro או Enterprise, עם זאת, אנו ממליצים להשתמש בעורך המדיניות הקבוצתית הקל יותר, כמתואר בסעיף הבא.)

אזהרה סטנדרטית: עורך הרישום הוא כלי רב עוצמה ושימוש לרעה בו יכול להפוך את המערכת שלך לבלתי יציבה או אפילו בלתי פעילה. זה פריצה די פשוטה וכל עוד אתה מקפיד על ההוראות, לא אמורות להיות לך שום בעיות. עם זאת, אם מעולם לא עבדת איתו בעבר, שקול לקרוא כיצד להשתמש בעורך הרישום לפני שתתחיל. ובהחלט גבה את הרישום (ואת המחשב שלך!) לפני שתבצע שינויים.

קשורים: ללמוד להשתמש בעורך הרישום כמו מקצוען

כדי להתחיל, פתח את עורך הרישום על ידי לחיצה על התחל והקלדת "regedit". לחץ על Enter כדי לפתוח את עורך הרישום ולתת לו הרשאה לבצע שינויים במחשב האישי שלך.

בעורך הרישום, השתמש בסרגל הצד השמאלי כדי לנווט למפתח הבא:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

לאחר מכן, תיצור ערך חדש בתוך Systemהמפתח. לחץ לחיצה ימנית על Systemהמקש ובחר חדש> ערך DWORD (32 סיביות). תן שם לערך החדש "HideFastUserSwitching."

לחץ פעמיים על HideFastUserSwitchingהערך החדש כדי לפתוח את חלון המאפיינים שלו. שנה את הערך בתיבה "נתוני ערך" מ -0 ל -1 ואז לחץ על "אישור".

כעת תוכל לסגור את עורך הרישום. יהיה עליך לצאת מכל חשבונות משתמש שנכנסים כעת (או להפעיל מחדש את המחשב האישי) ואז להיכנס שוב עם כל החשבונות שאתה רוצה. לאחר שתיכנס, תוכל לבדוק את השינוי על ידי פתיחת תפריט התחלה ואימות שהאפשרות לעבור למשתמשים אחרים כבר אינה קיימת.

כדי להפוך את השינוי, פשוט בצע את אותם השלבים והגדר את HideFastUserSwitching הערך בחזרה ל- 0 או מחק את הערך לחלוטין.

הורד את גרזן הרישום שלנו בלחיצה אחת

אם לא מתחשק לכם לצלול לתוך הרישום בעצמכם, יצרנו שני פריצות רישום להורדה בהן תוכלו להשתמש. פריצה אחת מבטלת החלפת משתמשים מהירה והשנייה מאפשרת זאת שוב, ומשחזרת את הגדרת ברירת המחדל. שניהם כלולים בקובץ ה- ZIP הבא. לחץ פעמיים על זה שברצונך להשתמש בו, לחץ על ההנחיות ואז הפעל מחדש את המחשב.

פריצות החלפת משתמשים מהירות

קשורים: כיצד ליצור פריצות רישום עבור Windows משלך

פריצות אלה הן למעשה רק System המפתח, שהופשט HideFastUserSwitchingלערך שתיארנו לעיל ואז מיוצא לקובץ .REG. הפעלת הפריצה "השבת החלפת משתמשים מהירה" יוצרת את HideFastUserSwitching הערך ומגדירה אותו 1. הפעלת הפריצה "הפעל החלפת משתמשים מהירה (ברירת מחדל)" מוחקת את הערך. ואם אתה נהנה להתעסק עם הרישום, כדאי לקחת את הזמן ללמוד כיצד ליצור פריצות רישום משלך.

משתמשים מקצועיים וארגונים: השבת החלפת משתמשים מהירה באמצעות עורך המדיניות הקבוצתית המקומית

קשורים: שימוש בעורך המדיניות הקבוצתית כדי לצבוט את המחשב האישי שלך

אם אתה משתמש ב- Windows 10 Pro או Enterprise, הדרך הקלה ביותר להשבית מעבר מהיר של משתמשים היא באמצעות עורך המדיניות הקבוצתית המקומית. זה כלי די חזק, אז אם מעולם לא השתמשת בו בעבר, כדאי לקחת קצת זמן ללמוד מה הוא יכול לעשות. כמו כן, אם אתה נמצא ברשת חברה, עשה טובה לכולם ובדוק תחילה עם מנהל המערכת שלך. אם מחשב העבודה שלך הוא חלק מדומיין, סביר להניח שהוא חלק ממדיניות קבוצת דומיינים שתמשיך להחליף את מדיניות הקבוצה המקומית.

ב- Windows 10 Pro או Enterprise, לחץ על התחל, הקלד gpedit.msc ולחץ על Enter.

בעורך המדיניות הקבוצתית המקומית, בחלונית השמאלית, נעבור לתצורת מחשב> תבניות ניהול> מערכת> כניסה. בצד ימין, מצא את ההגדרה "הסתר נקודות כניסה למעבר מהיר למשתמש" ולחץ עליה פעמיים.

בחלון המאפיינים שנפתח, בחר באפשרות "מופעל" ואז לחץ על "אישור".

כעת תוכל לצאת מעורך המדיניות הקבוצתית המקומית. צא מכל חשבונות שבהם משתמש מחובר (או הפעל מחדש את המחשב האישי שלך). לאחר שנכנסת חזרה לחשבונך, בדוק את השינוי שלך על ידי לוודא שהאפשרות לשנות משתמשים הוסרה מתפריט התחל. אם בכל עת תרצה להפעיל שוב החלפת משתמשים מהירה, פשוט בצע את אותו ההליך והגדר את האפשרות חזרה למצב מושבת או לא מוגדר.