כיצד לאפס את הפלייסטיישן 4 במפעל

אם אתה מתכנן למכור את פלייסטיישן 4 שלך, כך תוכל לאפס אותו על ידי השבתת חשבון ה- PSN שלך ומחיקת כל הקבצים במסוף כדי להחזיר אותו למצב היצרן.

קשורים: HTG סוקר את פלייסטיישן 4: כאשר קונסולה היא רק קונסולה (נהדרת)

יש רק כמה דברים שאתה צריך לעשות כדי למחוק לחלוטין את פלייסטיישן 4. תחילה עליך להשבית את חשבון ה- PSN שלך מהקונסולה כדי שהבעלים החדש יוכל להתחבר באמצעות החשבון שלו, ואז תצטרך מחק הכל מהכונן הקשיח, מה שיחזיר את התוכנה למצב בדיוק כמו שהיה כששלפת לראשונה את ה- PS4 מהקופסה.

שלב ראשון: השבת את חשבון PSN שלך

השבתת חשבון PSN שלך מ- PS4 שלך לא תמחק לחלוטין את חשבון PSN שלך - זה פשוט ינתק את חשבונך ל- PS4 הספציפי הזה. זה בערך דומה לכיבוי מצא את האייפון שלי ולצאת מ- iCloud באייפון שאתה מוכר.

מהמסך הראשי ב- PS4 שלך, לחץ על "למעלה" בבקר ותראה את ההתראות האחרונות שלך.

לחץ על "ימני" בבקר שלך עד שתגיע ל"הגדרות ". בחר את זה.

גלול מטה ובחר "PlayStation Network / Account Management".

בחר "הפעל כ PS4 הראשי שלך".

במסך הבא, "בטל הפעלה" עשוי להיות אפור, מה שאומר שמבחינה טכנית חשבונך כבר מושבת, אך רק כדי לוודא לחלוטין, תוכל להפעיל אותו ואז להשבית אותו. היו סיפורים רבים שבהם המוכרים חושבים שהם ביטלו את חשבונם, אך הבעלים החדש לא יכול להתחבר מכיוון שחשבון המוכר עדיין היה שם, לכן בדוק זאת שוב על ידי בחירה באפשרות "הפעל" במסך זה.

לחץ על "אישור" בסיום.

בחר "הפעל כ PS4 הראשי שלך" שוב.

בחר "השבת".

במסך הבא בחר "כן" כדי לאשר פעולה זו.

לחץ על "אישור" בסיום.

ה- PS4 יופעל מחדש, כך שתצטרך ללחוץ על כפתור PS בבקר כדי לחזור לתפריט הראשי.

לאחר מכן בחר בחשבון המשתמש שלך (שהוא שונה מחשבון PSN).

משם תוחזר לתפריט הראשי.

שלב שני: מחק את ה- PS4 שלך

כעת, כאשר חשבון ה- PSN שלך מושבת ב- PS4 שלך, תוכל למחוק לחלוטין את המסוף, אשר ימחק ממנו את כל הדברים ויחזיר אותו למצב היצרן.

מהתפריט הראשי ב- PS4 שלך, לחץ על "למעלה" בבקר ותראה את ההתראות האחרונות שלך.

לחץ על "ימני" בבקר שלך עד שתגיע ל"הגדרות ". בחר את זה.

גלול עד למטה ובחר "אתחול".

בחר "אתחל את PS4".

יהיו לך שתי אפשרויות: "מהיר" או "מלא". אתחול מהיר הוא בדיוק זה - הוא מנגב במהירות את כל הנתונים, אך לא בצורה מאובטחת במיוחד. כך שמישהו עם תוכנה מיוחדת יוכל לשחזר את כל הנתונים הללו.

אתחול מלא מוחק את כל הנתונים בצורה מאובטחת ומונע מאף אחד אחר לשחזר את הנתונים. תהליך זה יכול להימשך מספר שעות. עדיף לבחור את האתחול המלא.

לאחר שתבחר באחד, בחר "אתחל" כדי לאשר את הפעולה.

לאחר מכן, לחץ על "כן" במסך הבא כדי לאשר שוב.

ה- PS4 שלך יופעל מחדש והתהליך יתחיל. שוב זה ייקח לפחות כמה שעות, גם אם כתוב שנותר פחות זמן בהתחלה.

לאחר השלמתו, מדריך ההתקנה יופיע על המסך, שם הוא מבקש ממך לחבר את בקר ה- PS4 שלך למסוף באמצעות כבל USB.

בשלב זה תוכלו לכבות את הקונסולה על ידי לחיצה על כפתור ההפעלה ביחידת PS4 עד שהיא מצפצפת. משם, נתקו אותו, ארזו אותו והכינו אותו למכירה.