כיצד לעצור את לינקדאין לספר למישהו שצפית בפרופיל שלו

LinkedIn לעתים קרובות מספרת לאנשים כאשר אתה מציג את הפרופילים שלהם ומראה להם את שמך. אותו אדם עשוי אפילו לקבל דוא"ל או התראה על כך שצפית בפרופיל שלו. כך תגלוש באופן פרטי בלי ש- LinkedIn תשתף מידע זה.

זה אולי נראה מטופש להעדיף אנונימיות ברשת חברתית, אבל רשתות חברתיות אחרות לא עובדות ככה. פייסבוק וטוויטר לא שולחים למישהו הודעה בכל פעם שאתה צופה בפרופיל שלו.

כדי למצוא אפשרות זו, עבור לאתר LinkedIn, לחץ על סמל הפרופיל שלך בסרגל העליון ובחר באפשרות "הגדרות ופרטיות".

לחץ על "כיצד אחרים רואים את הפרופיל שלך ואת פרטי הרשת" תחת פרטיות. לחץ על "אפשרויות צפייה בפרופיל".

בחר כיצד ברצונך להופיע. אתה יכול לבחור "חבר אנונימי בלינקדאין" לגלישה פרטית טהורה או לבחור במאפייני הפרופיל הפרטי שלך, שעשויים להופיע רק כ"מישהו בלינקדאין "או משהו ספציפי יותר.

אנשים עדיין יראו שמישהו צפה בפרופיל שלו אחרי שתראה את הפרופיל שלו - אבל הם יראו רק שמישהו אנונימי צפה בו.

כפי ש- LinkedIn מזהירה אותך בדף ההגדרות הזה, יש רק חסרון אחד: כשאתה הופך אנונימי לאנשים אחרים, הם הופכים אנונימיים עבורך. LinkedIn תסתיר ממך את שמות האנשים שצופים בפרופיל שלך לאחר שתפעיל אפשרות זו של אנונימיות.