כיצד לראות מכשירים אחרים המחוברים לחשבון הפייסבוק שלך

נכנסת לחשבון הפייסבוק שלך במחשב של חברך, ואתה לא בטוח אם יצאת מהחשבון. או אולי אתה חושש שלמישהו אחר יש את הסיסמה שלך. למרבה המזל, פייסבוק עוקבת אחר המקומות שבהם אתה מחובר, כך שתוכל לראות כל מכשיר מחובר לחשבונך ולסיים כל פעילויות שאתה לא רוצה להיות פעיל.

פייסבוק מספקת נתונים על המיקום, על המכשיר או על הדפדפן בו נעשה שימוש, והתאריך או השעה האחרונים שהגישה אליהם לכל מפגש התחברות פעיל. אם אתה רואה מכשירים או מיקומים שאינם מוכרים לך, תוכל לסיים את ההפעלות מאותה הנוכחית.

כדי לברר היכן חשבונך מחובר כעת, פתח דפדפן אינטרנט, היכנס לפייסבוק ועבור לדף הגדרות חשבון פייסבוק. לאחר מכן לחץ על "אבטחה" בצד שמאל של חלון הדפדפן.

בדף הגדרות אבטחה, לחץ על הקטע "איפה אתה מחובר". יש קישור "עריכה", אך תוכל ללחוץ על כל חלק בקטע כדי להציג ולערוך אותו.

הקטע איפה אתה מחובר מתרחב. כל ההפעלות המחוברות שלך מפורטות בכותרות לכל פלטפורמה או מכשיר, ומראות את מספר ההפעלות הפעילות במכשיר זה. לחץ על כותרת הכוללת לפחות הפעלה פעילה אחת כדי להרחיב אותה ולראות את הפרטים של כל הפעלה.

שימו לב לזמן הגישה, המיקום והתקן של ההפעלה. אם הוא תואם לאחד שאתה יודע שיזמת, אז זה בסדר - אבל אם אתה רואה הפעלה מ- iPad ואינך בעל iPad, אתה יודע שמשהו דגיג (וייתכן שתרצה לשנות את הסיסמה שלך).

כדי להתנתק מהפגישה, לחץ על "סיום פעילות".

אם הייתה רק הפעלה פעילה אחת תחת הכותרת, החלק ייסגר אוטומטית. פתח כל אחת מהכותרות ובדוק אם קיימות הפעלות פעילות אחרות שברצונך לסיים. אם ברצונך לסיים את כל ההפעלות, לחץ על "סיום כל הפעילות" בחלק העליון של המקום שבו אתה מחובר.

כשתסיים לסיים הפעלות פעילות בפייסבוק, לחץ על "סגור" בתחתית החלק כדי לסגור אותו.

עכשיו כשאתה רואה כמה קל לבדוק את ההפעלות הפעילות שלך בפייסבוק, אתה יכול לפקוח מקרוב על חשבונך ולוודא שאתה לא מחובר למקום שאתה לא רוצה להיות בו.

אם אתה מודאג מהפרטיות של פייסבוק ומה מתפרסם על ציר הזמן שלך, אתה יכול להפוך את כל ההודעות שלך בפייסבוק לפרטיות, לחסום אנשים מלהעלות על ציר הזמן שלך בפייסבוק מבלי לפרק אותם, לבדוק ולאשר את מה שמופיע בציר הזמן שלך בפייסבוק, להציג או להסתיר מפרסמים פייסבוק עבור אנשים מסוימים, ואפילו נפרדים מפייסבוק לצמיתות.

קרדיט תמונה: סמסונובס / ביגסטוק