כיצד להסתיר או להסיר משחק מספריית Steam שלך

Steam מראה כל משחק שרכשתם או קיבלתם במתנה בספרייה שלו. הוא זוכר גם כמה משחקים בחינם שהתקנת. אבל אתה יכול להסתיר משחק מהספרייה שלך - או אפילו למחוק אותו לצמיתות מחשבונך.

ההבדל בין הסתרה והסרה של משחקים

ההסתרה היא הפיכה. כשאתה מסתיר משחק Steam, הוא מוסתר מנופי הספרייה הרגילים. מישהו עדיין יכול לראות את המשחק בכמה לחיצות, ותוכל לבטל את הסתרת המשחק בעתיד. אתה יכול אפילו לשחק משחק נסתר. זו פשוט דרך לטאטא משחק כרגע מתחת לשטיח.

ההסרה היא לצמיתות. כשאתה מסיר משחק מחשבון Steam שלך, הוא נמחק לצמיתות. המשחק לא יופיע בספרייה שלך. בעבר היית צריך לפנות לתמיכת הלקוחות של Steam ולבקש זאת, אך כעת יש דרך סטנדרטית שתוכל למחוק משחקים בכמה לחיצות. היזהר: כדי לשחק שוב במשחק בעתיד, תצטרך לרכוש אותו מחדש.

כיצד להסתיר משחק קיטור

כדי להסתיר משחק Steam, אתר אותו בספרייה שלך, לחץ עליו באמצעות לחצן העכבר הימני ואז לחץ על "הגדר קטגוריות".

סמן את האפשרות "הסתר את המשחק הזה בספריה שלי" ואז לחץ על "אישור".

כיצד למצוא או להסתיר משחק קיטור נסתר

כדי להציג את משחקי Steam הנסתרים שלך, לחץ על תיבת הקטגוריות בצד ימין של תיבת החיפוש בספריית המשחקים שלך ואז בחר באפשרות "מוסתר".

כדי לבטל הסתרה של משחק נסתר, לחץ עליו לחיצה ימנית כאן ואז בחר באפשרות "הסר מהנסתר".

כיצד להסיר משחק מחשבון Steam שלך

לפני שתסיר משחק Steam מהספרייה שלך, עליך להסיר אותו מהמחשב שלך. אם תסיר תחילה משחק מחשבונך, לא תוכל להסיר אותו באופן רגיל - תצטרך לצוד את הקבצים שלו בכונן הקשיח או ב- SSD ולהסיר אותם ידנית.

כדי למחוק לצמיתות משחק מהספרייה שלך, לחץ על עזרה> תמיכה ב- Steam.

לחץ על המשחק שברצונך למחוק. אם שיחקת אותו לאחרונה, הוא יופיע בראש הרשימה. אם לא עשית זאת, תוכל להשתמש בתיבת החיפוש בתחתית עמוד זה כדי לחפש את המשחק לפי שם.

לחץ על "אני רוצה להסיר לצמיתות את המשחק הזה מחשבוני." (אם רכשתם את המשחק בשבועיים האחרונים ושיחקתם אותו פחות משעתיים, תוכלו גם להחזיר את המשחק תמורת החזר מכאן.)

קשורים: כיצד לקבל החזרים עבור משחקי Steam

Steam תתן לך מידע נוסף על תהליך זה. אם המשחק היה נרכש או הופעל כחלק מחבילה, Steam היה מציג משחקים קשורים שיוסרו גם הם.

לחץ על "אישור, הסר את המשחקים הרשומים מחשבוני לצמיתות." יהיה עליך לרכוש מחדש את המשחק אם תרצה לשחק בו שוב.

זה לא יסיר מידע על זמן המשחק וההישגים שלך במשחק, שיישאר קשור לפרופיל Steam שלך.